Totul despre Silk Plaster

Ce este tencuiala decorativa Silk Plaster si de ce este mai buna decat orice alt finisaj interior?

In constructii tehnologia a ajuns la un punct culminant, oferind consumatorilor o gama larga de materiale si finisaje decorative, tapete şi vopsele. Toată lumea incearca sa-si aleaga nu numai ceea ce este placut ochiului prin aspectul sau, dar care ofera si multe alte avantaje. Reactiile primite de la clientii multumiti care au folosit tencuiala decorativa din matase Silk Plaster sunt cea mai bună dovadă a calităţii ei de neegalat.

Silk Plaster eco friendly

Tencuiala decorativa din mătase (tapet lichid) este un finisaj pentru perete si tavan, care este compus numai din produse naturale: fibre din matase, bumbac si de celuloza, aditivi minerali decorativi si adezivi pe baza de celuloza. Datorită acestor componente, tencuiala decorativa din matase Silk Plaster este un produs ecologic 100%, aspect extrem de important in zilele noastre. Amestecul uscat Silk Plaster se prezinta sub forma unor fulgi de diferite marimi si culori, care, după aplicarea pe suprafaţa creaza efectul unui strat monolit decorativ. Lipsa imbinarilor elimina necesitatea de a se potrivi imaginea, problema care apare la tapetele obişnuite. Acesta este unul dintre motivele datorita caruia Silk Plaster primeste comentarii atat de elogioase.

Beneficii Silk Plaster

Puteti utiliza tencuiala decorativa din matase Silk Plaster nu numai pentru locuinte, ci si pentru birouri - Silk Plaster va arata întotdeauna bine. Avem mai mult de 100 de culori de Silk Plaster, care permit folosirea acestora pentru orice interior. Glitterii cu irizari de aur sau de argint, cu forme rotunde sau de filamente subţiri vor adăuga solemnitatea si aspectul luxos oricarei locuinte.

Luand in considerare toate cele menţionate anterior, nu este surprinzator ca, pe diferite site-uri sau forumuri tencuiala decorativa Silk Plaster primeste comentarii entuziaste. Popularitatea acestui finisaj creste in fiecare zi. In plus preţul Silk Plaster este unul rezonabil.

Domeniul de aplicare al tapet lichid Silk Plaster

Judecand din numeroasele fotografii, tencuiala Silk Plaster ofera posibilitati nelimitate pentru orice schimbare de interior. Acest finisaj interior poate fi folosit pentru a pune în aplicare orice idee de design pentru pereti şi tavan, experimentand diferite texturi si culori. Imagini de o uimitoare frumuseţe - acestea sunt posibile de creat, având la indemana un astfel de miracol ca tencuiala Silk Plaster.

Silk Plaster folosit la decorarea spatiilor de locuit
Silk Plaster folosit la decorarea spatiilor de locuit
Silk Plaster folosit la decorarea camerelor de copii
Silk Plaster folosit la decorarea spatiilor publice, birourilor

Clipurile video vor ajuta orice incepător in acest sens.

citeste detalii

Avantajele finisajului Silk Plaster

De ce ar trebui să folosim tapetul lichid Silk Plaster? Ca o regulă, pereţii şi tavanele noastre sunt departe de a fi ideali. Unul dintre avantajele acestui finisaj este abilitatea de a umple golurile în zonele învecinate prizelor, intrerupatoarelor electrice plinte, pervaz, etc.

Numeroase comentarii puncteaza alte avantaje ale finisajului din matase Silk Plaster. Datorita rezistentei culorilor nu se decoloreaza sub actiunea razelor ultraviolete; finisajul nu este influentat de fluctuatiile de temperatura si nu absoarbe mirosurile. Elasticitatea Silk Plaster permite utilizarea in locuinte noi, deoarece nu se contracta. Produsul indeplineste standardele actuale de siguranţă la incendii, fără a emana gaze toxice. Textura microporoasa, placuta si moale la atingere, functioneaza ca un izolator termic, fonic si imbunatateste acustica. Datorita aditivilor antistatici tencuiala decorativa Silk Plaster nu atrage praful.

Un alt mare plus este posibilitatea de reparare partiala. Atunci cand este deteriorata o zona, umeziţi pur şi simplu zona respectiva cu apa calda si indepartati o parte din tencuiala decorativa. "Peticiti" zona cu putin material ramas. În orice caz, suprafata va arata ca noua, fara defecte sau rosturi. Prin urmare, tencuiala decorativa Silk Plaster poate fi utilizata in camere de copii, fara a ne teme de abilitatile artistice ale tinerelor talente.

citeste detalii